Futismatkat maailmalle!

Turnaus- ja leirimatkat Eurooppaan. Kohteena mm. Saloun harjoituskeskus Espanjassa.

Tarjoamme täyden palvelun harjoitus- ja pelileirejä ulkomailla kaikille ikäluokille sopiviin kohteisiin. Kaikki matkamme räätälöidään aina joukkueenne toiveiden ja tason mukaan, nähtävää ja tekemistä on tarjolla runsain mitoin myös mukana matkustaville kannustusjoukoille.

Toimimme kaikissa kohteissamme suorassa yhteistyössä paikallisten huipputason harjoituskeskusten, ammattilaisseurojen ja peliagenttien kanssa. Majoituksen sekä ruokailujen osalta olemme kiinnittäneet erityistä huomiota jalkapallojoukkueiden erityistarpeisiin.

Kauttamme leireilevät vuosittain kymmenet joukkueet huippuliigojen ammattilaisista pikkujunioreihin, ja jokainen matka räätälöidään yksilöllisesti tutulla ja taatulla Pelimatkat -laadulla.

Kysy lisätietoja joukkuettanne kiinnostavista kohteista, niin aloitetaan juuri teidän joukkueellenne sopivan matkan suunnittelu!

Espanja

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Tutustu

Kroatia

Makarskan satamakaupunki tunnetaan sen pitkästä hiekkarannastaan. Kaupunki on yksi Kroatian rannikon tunnetuimmista kohteista miellyttävän ilmaston, luonnon ja lukuisten nähtävyyksien ansiosta. Yli 1700 metriä korkea vuori suojelee Makarskaa mannerilmastolta ja takaa leudot talvet sekä pitkät ja lämpimät kesät.

Tutustu

Tsekki

Perinteinen jalkapallomaa Tsekki on erinomainen kohde leireilyyn ja Praha tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä myös vapaa-ajalle.

Tutustu

Portugali

Portugalin pääkaupungin Lissabonin kyljessä sijaitseva Estoril on mukava rantakohde jossa on huipputason jalkapallo-olosuhteiden lisäksi paljon nähtävää myös vapaa-ajalle.

Tutustu

Viro

Erinomaiset kontaktimme Virossa takaavat mahdollisuuden harjoitus- ja pelileireille Tallinnan alueella. Leireily on mahdollista talvikaudella hallissa ja ulkokaudella käytössämme ovat kaupungin parhaat kentät ja vastustajat peleihin valitaan toivomaltanne tasolta. Majoitus on mahdollista järjestää joukkueenne toiveiden mukaisesti joko keskikaupungilta tai rauhallisemmalta alueelta keskustan ulkopuolella, myös kylpylähotellit ovat mahdollisia.

Tutustu

Unkari

Unkarissa tarjolla on kaksi huippuluokan jalkapallokeskusta. Uusi ammattilaistason Lipot Football Center tarjoaa huipputason olosuhteet. Budapestin vieressä sijaitseva Telkin jalkapallokeskus on puolestaan Unkarin maajoukkueiden suosima leiripaikka.

Tutustu

Italia

Futisjoukkeiden leirikohteemme Italiassa on Verona jonne on Suomesta hyvät ja edulliset lentoyhteydet. Tarjolla on lukuisten ammattilaisjoukkueiden käyttämä täyden palvelun harjoituskeskus jossa järjestämme myös ystävyysottelut paikallisia joukkueita vastaan.

Tutustu

Englanti

Liverpool tarjoaa legendaaristen Valioliiga-seurojen lisäksi erinomaiset harjoitusolosuhteet ja pelivastuksia joka tason joukkueille. Matkaan on mahdollista yhdistää myös vierailu huippuseuran junioriakatemiassa ja ammattilaisseurojen valmentajat vetävät halutessanne treenit joukkueellenne paikalliseen tapaan.

Tutustu
Ota yhteyttä
Pyydä tarjous tai kysy mitä tahansa! Vastaamme 48 tunnin kuluessa.
1000 merkkiä jäljellä