Smartfootball-jalkapalloleirit

Katalonialaiset huippuvalmentajat Suomeen - Etsimme seuroja yhteistyökumppaneiksi!

Ainutlaatuinen yhteistyömme johtavien potkutekniikka- ja pelikäsitysvalmentajien kanssa mahdollistaa erinoimaisen palautteen saaneiden yhdistelmäleirien järjestämisen paikkakunnallanne myös Suomessa.

Leirin valmennus toteutetaan suomalaisten OrsaSportin potkutekniikkavalmentajien ja espanjalaisten Smartfootball UEFA A / PRO-valmentajien johdolla. Leirit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella sekä potkuteknisiä taitoja pelinomaisesti että oppimaan älykkäämmiksi ja luovemmiksi pelaajiksi Smartfootball-harjoitusten kautta. Leirien yhteyteen on mahdollista järjestää myös valmentajakoulutus.

Kattava palvelukokonaisuus mahdollistaa myös mm. lisäharjoitukset OrsaSportin ohjelmissa Suomesssa, yhdistelmäleirit FutbolSalou -jalkapallokeskuksessa Espanjassa ja yksilöleireilyn kansainvälisessä Tecnifutbol -akatemisssa josta on mahdollisuus edetä aina Espanjalaisiin ammattilaisseuroihin asti.

"Tosi mielenkiintoinen kokonaisuus. Mielekästä oli erityisesti tietysti hyvien harjotteiden lisäksi se että opetus oli englanniksi."

Lehtijuttu kesältä 2015 (klikkaa!)
Ota yhteyttä