Smartfootball-jalkapalloleirit

Katalonialaiset huippuvalmentajat Suomeen - Etsimme seuroja yhteistyökumppaneiksi!

Ainutlaatuinen yhteistyömme johtavien potkutekniikka- ja pelikäsitysvalmentajien kanssa mahdollistaa erinoimaisen palautteen saaneiden yhdistelmäleirien järjestämisen paikkakunnallanne myös Suomessa.

Leirin valmennus toteutetaan suomalaisten OrsaSportin potkutekniikkavalmentajien ja espanjalaisten Smartfootball UEFA A / PRO-valmentajien johdolla. Leirit tarjoavat pelaajille mahdollisuuden harjoitella sekä potkuteknisiä taitoja pelinomaisesti että oppimaan älykkäämmiksi ja luovemmiksi pelaajiksi Smartfootball-harjoitusten kautta. Leirien yhteyteen on mahdollista järjestää myös valmentajakoulutus.

Kattava palvelukokonaisuus mahdollistaa myös mm. lisäharjoitukset OrsaSportin ohjelmissa Suomesssa, yhdistelmäleirit FutbolSalou -jalkapallokeskuksessa Espanjassa ja yksilöleireilyn kansainvälisessä Tecnifutbol -akatemisssa josta on mahdollisuus edetä aina Espanjalaisiin ammattilaisseuroihin asti.

"Tosi mielenkiintoinen kokonaisuus. Mielekästä oli erityisesti tietysti hyvien harjotteiden lisäksi se että opetus oli englanniksi."

Lehtijuttu kesältä 2015 (klikkaa!)
Ota yhteyttä
Pyydä tarjous tai kysy mitä tahansa! Vastaamme 48 tunnin kuluessa.
1000 merkkiä jäljellä