Ringettematkat maailmalle!

Turnausmatkoja joka ikäluokalle ja tasolle Kanadaan ja Eurooppaan

Turnausmatkoja joka ikäluokalle, tasolle ja matkabudjetille, kohteitana laadukkaat junioriturnaukset Kanadassa, Tsekeissä ja Ruotsissa. Ota yhteyttä niin etsimme juuri teidän joukkueellenne sopivan turnauksen sopivaan ajankohtaan!


KANADA

Kanadassa ringettematkamme suuntautuvat Toronton alueelle. Räätälöidyt matkat sisältävät haluamanne määrän harjoitusotteluita sekä osallistumisen johonkin alueen lukuisista junioriturnauksista. Turnauksia löytyy joulu-ja hiihtolomalla sekä alkukesällä jokaiselle ikäluokalle ja tasolle.

Pelaajilla mahdolliuus majoittua paikallisissa perheissä, ohjelmaan sisältyy mm. tutustuminen Niagaran putouksiin ja NHL-ottelu!

Esimerkkipaketti


TSEKKI

Perinteinen Czech Ringette Cup pelataan joka heinäkuu Prahan upeissa maisemissa. Vuodesta 2002 järjestettyyn turnaukseen on osallistunut joukkueita Suomesta, Ruotsista, Kanadasta ja Tsekeistä. Matkapaketti sisältää lennot Helsingistä sekä kaiken tarvittavan paikanpäällä Prahassa.

Esimerkkipaketti


RUOTSI

Turnausmatkat ja räätälöidyt ottelumatkat Tukholmaan sisältävät bussikuljetukset, laivamatkat, hotellimajoituksen ja ruokailut. Matkaan on helppo yhdistää myös muuta aktiviteettia pelien lisäksi niin pelaajille kuin vanhemmillekin! Turnaus pelataan jälleen huhtikuussa 2021, kysy lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Esimerkkipaketti

Ota yhteyttä