Fanimatkat arvokisoihin ja huippuliigojen otteluihin!

Järjestämme täyden palvelun fanimatkat eri lajien arvokisoihin ja liigaotteluihin. Matkat taatulla Pelimatkat-laadulla sisältävät tasokkaat hotellit, asiantuntevat oppaat ja tieysti otteluliput huippuotteluihin!


EuroBasket 2022

Susijengi selvitti tiensä jo viidensiin perättäisiin EM-kisoihin, Pelimatkat onnittelee!

Susijengi pelaa alkulohkon ottelunsa 2.-8.9.2022 Prahan upeassa kaupungissa. Järjestämme tuttuun tapaan täyden palvelun matkapaketit sisältäen kaiken tarvittavan lennoista ottelulippuihin ja tasokkaista hotelleista asiantunteviin oppaisiin. Matkavaihtoehtoina kaikki Suomen 5 ottelua sisältävä viikon matka sekä viikonloppureissu sisältäen 2 ottelua.

Huom! Juniori-, harraste- ja ikämiesjoukkueilla mahdollisuus pelata ystävyysotteluita paikallisia seuroja vastaan matkan aikana. Kysy lisää: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Pelimatkat tarjoaa laadukkaat matkanjärjestelyt 20 vuoden kokemuksella, rekisteröitynä matkatoimistona vastaamme matkanne suunnittelusta ja toteutuksesta luotettavasti ja turvallisesti.

Matkat tulevat myyntiin syksyllä 2021, lisää itsesi postituslistalle niin lähetämme tiedon heti kun matkat tulevat varattaviksi!

Ilmoittaudu postituslistalle / Eurobasket 2022

Marketing by

Jalkapallon naisten EM 2022

Helmarit selvitti tiensä EM-kisoihin, Pelimatkat onnittelee!

Kisat pelataan heinäkuussa 2022 Englannissa. Järjestämme tuttuun tapaan täyden palvelun matkapaketit Suomen alkulohkon otteluihin, matkapakettimme sisältävät kaiken tarvittavan kuljetuksista ottelulippuihin ja tasokkaista hotelleista asiantunteviin oppaisiin.

Huom! Juniorijoukkueille on myös mahdollista järjestää osana matkaa omat ottelut paikallisia joukkueita vastaan!

Pelimatkat tarjoaa laadukkaat matkanjärjestelyt 20 vuoden kokemuksella, rekisteröitynä matkatoimistona vastaamme matkanne suunnittelusta ja toteutuksesta luotettavasti ja turvallisesti.

Matkat tulevat myyntiin syksyllä 2021 kun Helmareiden alkulohkon pelipaikka vahvistuu, lisää itsesi postituslistalle niin lähetämme tiedon heti kun matkat tulevat varattaviksi!

Ilmoittaudu postituslistalle / UEFA Women's Euro 2022

Marketing by
Ota yhteyttä