Skip to content

Espanja

Salou on 100 km Barcelonasta etelään Välimeren upealla Costa Doradan rannikolla sijaitseva turvallinen lomakaupunki. Salousta löytyy hienojen hiekkarantojen lisäksi mm. Espanjan isoin huvipuisto Port Aventura, Ferrari Land, kaksi kartingrataa, 4 golfkenttää… Lähikaupungit Tarragona ja Reus tarjoavat historiaa, kulttuuria ja shoppailua vapaa-ajalle! Käytossämme on Suomen yksinoikeudella koko Espanjan modernein ammattilaistason jalkapallokeskus FutbolSalou, jossa on yhteensä 12Continue reading "Espanja"

Oma toimistomme Barcelonassa takaa hyvän paikallistuntemuksen ja laajan valikoiman vapaa-ajan vaihtoehtoja.

FutbolSalou, Katalonia

Kroatia

Sveti Petarin niemen keskelle rakentunut Makarskan satamakaupunki tunnetaan sen kilometrien pituisesta hiekkarannastaan. Kaupunki on yksi Kroatian rannikon tunnetuimmista kohteista miellyttävän ilmaston, luonnon ja lukuisten nähtävyyksien ansiosta. Yli 1700 metriä korkea Biokovo-vuori suojelee Makarskaa mannerilmastolta ja takaa sen leudot talvet sekä pitkät ja lämpimät kesät. Uusittu Makarskan kaupungin urheilukeskus pitää sisällään huippuolosuhteet moneen eri lajiin. MonitoimihallinContinue reading "Kroatia"

Makarska, Kroatia

Tsekki

Tsekissä kohteemme ovat pääkaupunki Praha ja sieltä noin 100 kilometrin päässä sijaitseva rauhallinen Pisek. Prahassa joukkueemme leireilevät Satalicen tai Slavia Prahan harjoituskeskuksissa jotka ovat vain noin 15 minuutin matkan päässä kaupungin keskustasta. Praha tarjoaa myös paljon nähtävää ja tekemistä vapaa-ajalle. Kaikkien kohteiden harjoituskeskuksissa on luonnonnurmi- ja tekonurmikentät, kuntosali sekä ravintola- ja majoituspalvelut. Matkaan voi yhdistää esimerkiksiContinue reading "Tsekki"

Praha & Pisek, Tsekki
Praha

Portugali

Ericeiran kalajastajakylä Atlantin rannikolla Lissabonin kupeessa on upea paikka jalkapalloleirille. Vain 45 kilometrin päässä Portugalin pääkaupungista Lissabonista sijaitseva Ericeira on kuuluista upeista rannoistaan ja tunnelmallisesta vanhasta kaupungista. Kohde on erinomainen myös jalkapalloleireille. Majoitus on mahdollista järjestää yksityisessä lomakylässä joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kaupungin uusitulta jalkapallostadionilta. Lissabonin ammattilaisseurat Benfica ja Sporting mahdollistavat myös pääsarjaottelun seuraamisenContinue reading "Portugali"

Ericeira, Portugali
Lissabon

Puola

Puolassa leirimatkakohteemme on historiallinen Krakovan kaupunki jonne on helpot ja nopeat lennot Helsingistä. Krakovassa on hyvät jalkapallo-olosuhteet ja kaupunki itsessään Puolan suosituin matkakohde. Kaupungin kaksi pääsarjaseuraa, Wisla Krakow ja Cracovia, takaavat myös hyvällä todennäköisyydellä paikallisen liigapelin seuraamisen mahdollisuuden leirin yhteyteen.

Krakova, Puola
Krakova

Viro

Tallinnassa yhdistyy uusi ja vanha. Kaupunki tarjoaa keskiaikaista historiaa ja modernia elämänmenoa. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Tallinnan vanhakaupunki on maailman parhaimmin säilyneitä historiallisia hansakaupunkeja. Tallinna soveltuu mainiosti leireilyyn ympäri vuoden. Leireily on mahdollista talvikaudella hallissa ja ulkokaudella käytössämme ovat kaupungin parhaat kentät ja vastustajat peleihin valitaan toivomaltanne tasolta. Majoitus on mahdollista järjestää joukkueenne toiveiden mukaisesti joko keskikaupungilta taiContinue reading "Viro"

Tallinna, Viro
Tallinna

“Järjestimme yhdessä Pelimatkojen kanssa viikonlopun palkintomatkan yritysvieraille Barcelonaan. Kaikki järjestelyt ennen matkaa ja matkan aikana sujuivat erinomaisesti, arvosana 5/5! Suosittelen varauksetta Pelimatkoja vastaavien tapahtumien järjestäjänä ja yhteistyökumppanina.”

Jussi
EXIM Service Europe Oy

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous joukkueellesi nyt.