Skip to content

Salou on 100 km Barcelonasta etelään Välimeren upealla Costa Doradan rannikolla sijaitseva turvallinen lomakaupunki.

Salousta löytyy hienojen hiekkarantojen lisäksi mm. Espanjan isoin huvipuisto Port Aventura, Ferrari Land, kaksi kartingrataa, 4 golfkenttää… Lähikaupungit Tarragona ja Reus tarjoavat historiaa, kulttuuria ja shoppailua vapaa-ajalle!

Käytossämme on Suomen yksinoikeudella koko Espanjan modernein ammattilaistason jalkapallokeskus FutbolSalou, jossa on yhteensä 12 täysimittaista kenttää: Kolme luonnonnurmi- ja kaksi hybridikenttää sekä seitsemän viimeisimmän sukupolven keinonurmikenttää, jotka takaavat tasokkaat olosuhteet säätilasta ja vuodenajasta riippumatta.

Otteluihin valitsemme vastustajat sopivalta tasolta vuosien kokemuksella ja satojen kohteessa leireilleiden suomalaisjoukkueiden aikaisempien tulosten perusteella. 

Majoitus on upeassa Cambrils Park Sportvillage -lomakylässä joka sopii erinomaisesti myös joukkueen mukana matkaaville kannustusjoukoille.

Barcelonan pääsarjajoukkueet FC Barcelona ja RCD Espanyol pelaaavat kotiottelunsa vuoroviikonloppuisin, joten matkaan osuu La Liga -ottelu hyvällä todennäköisyydellä. Saatte liput peleihin kauttamme, sillä olemme molempien seurojen virallinen lipputoimisto. Joukkueillamme on aina koko matkan ajan oma suomalainen opas ja oma toimistomme Barcelonassa takaa hyvän paikallistuntemuksen ja laajan valikoiman vapaa-ajan vaihtoehtoja.

“Pelimatkojen hienoin puoli on, että he hoitavat puolestasi käytännössä kaiken: majoitukset, ruokailun, kuljetukset, treenit ja varusteet.”

Santtu
Kontulan Urheilijat

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous joukkueellesi nyt.