Skip to content

Tarjoamme täyden palvelun harjoitusleirejä ja ottelumatkoja joka ikäluokalle ja matkabudjetille. Kaikki matkamme räätälöidään aina joukkueenne toiveiden ja tason mukaan. Nähtävää ja tekemistä on tarjolla runsain mitoin myös mukana matkustaville kannatusjoukoille. 

Kysy lisätietoja niin aloitetaan juuri teidän joukkueellenne sopivan matkan suunnittelu!

Tukholma

Tukholmasta löytyy vastustajat harjoitusotteluihin joka ikäluokalle ja tasolle, myös tyttöjen joukkueille. Reissu on helppo ja edullinen toteuttaa laivamatkana esim. pitkänä viikonloppuna. Matkaan voidaan ajankohdasta riippuen sisällyttää mm. liput SHL-otteluun.

Praha

Upea Praha tarjoaa nähtävää ja koettavaa niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Prahan alueen lukuiset seurat tarjoavat vastuksen joka tason joukkueille, pelien lisäksi ohjelmassa mm. nähtävyyksiin tutustumista ja Tsekin jääkiekko & jalkapalloliigojen ottelut.

Toronto

Kanadalaiseen kiekkokulttuuriin pääsette tutustumaan räätälöidyllä matkallamme Toronton alueelle. Täyden palvelun matkapaketti sisältää kaiken tarvittavan: lennot, bussikuljetukset, ruokailut, harjoitusottelut, paikallisten pro-valmentajien vetämät harjoitukset, nähtävyyksiin tutustumista sekä tietysti NHL-ottelun seuraaminen paikan päällä!

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjous joukkueellesi nyt.